Monday, 26 December 2011

Besday Adik

  Entry yang terlambat. Sibuk & malas, tu pasal la lambat update. Dah seminggu gambar ni dalam simpanan. Ye lah, besday dia jatuh pada 20hb hari tu.
   Masa hari kejadian tu, akak lambat balik dari ofis. Dalam perjalanan, dia asyik call tanya, dah sampai mana, beli x hadiah adik, ada kek x..mcm2 yg ditanya. Sampai naik pening nak jawab. Dah tu, bukan setakat call sekali, berkali2 asyik dok jawab soalan sama. Adehhhh... Mula2 dia marah sbb akak balik dengan tangan kosong je, akak cakap akak tertinggal hadiah dia kat ofis. Mula la menangis, pastu ajak ayah beli yang lain. Hehehe... saja je nak suprisekan dia. Last2 sengih meleret bila kereta membelok masuk McD. Yg penting dia puas hati. Alhamdulillah...
Tak sempat nak buat kek, jadi akak singgah je Secret Recipe, dia cakap nak kek strawberry, tapi x de, so akak ambil je la kek moist chocolate ni.

 
 
 Abang2 punya la happy. Tumpang sekaki..



No comments:

Post a Comment