Monday, 19 December 2011

Koleksi kek hasil sentuhan ku... (lagi??) hehehe...

       Assalamualaikum...

    Kita jamu mata jer la. Dah lama gambar2 ni kat dalam hp & FB, tunggu masa je nak upload kat blog. Hehehe... maklum le... akak baru je belajar2 berblog kan..
   Meh ler, layan gambar2 ni....

     Buat kek ni masa bufday anak akak yg no. 2 tu. Dia nak gambar Kamen Rider ni, so mak dia ni pun, layankan jer la. Kek marble dgn buttercream.

   Yang ni pula, Brownies Coklat. Utk bufday dia juga. 1st time menghias kek guna buttercream, x cukup peralatan, x cukup kemahiran. Tapi akak hantam saja la.. Hahaha... Yang penting b'day boy tu suka banget..

    Kek ni, jiran akak order untuk anak pompuan dia. Last minute order, nasib baik dia minta buatkan kek coklat moist & hiasan yg simple je.


   Kek span coklat berlapiskan krim blueberry, disaluti whipped cream yg lazat dan dihiasi dgn fruit cocktail..Yummy.... Order daripada jiran utk anak bujangnya.. TQ jiran2ku...






    Yang ni pun Brownies Coklat. Buat ni untuk suprisekan (rosak bahasa..hihihi) En. Hubby & kawan2 Exoriannya sempena pelancaran logo grup Exora kawasan Puncak Alam. X tau le, diorang suprise betul2 atau buat2 suprise...kihkihkih... Tapi x kisah lah, janji akak cuba gak utk mengejutkan diorang semua.

   Ok la, ini je yang rajin nak upload untuk hari ni. Jumpa lagiiiiii....







No comments:

Post a Comment